1,5 Meter Samenleving

Het Corona virus heeft de wereld sterk veranderd. Wij zijn al decennia lang bezig met het overgaan op het nieuwe werken, anders werken maar vooral het werken in een omgeving die de functie van het werken ondersteunt. Nu gaan wij allen binnen een paar weken om naar het werken in een “Corona virus” veilige omgeving met minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Waar wij elkaar juist opzochten zoeken wij nu de afstand.

Het thuiswerken heeft een extra boost gekregen en zal een actieve rol blijven spelen. De hele dag aan de keukentafel op een kruk geeft op langere termijn veel lichamelijke klachten. Een klein verstelbare werkplek zit-zit of zit-sta is wenselijk maar vergeet zeker die arbo verantwoorde bureaustoel niet.

Hygiëne begint al bij de voordeur en de receptie maar is in het hele kantoor van belang. De route door het kantoor moet veilig zijn, één richting verkeer maakt het handiger maar wat er ook gekozen wordt moet duidelijk worden aangegeven door belettering “pijlen – 1 persoon zone – teksten – afstand lijnen – enz”. Werkplekken en de route er naar toe op minimaal 1,5 mtr afstand, eventueel met spatwanden. Vergaderen, lunchen en koffie corner op minimaal 1,5 mtr afstand maar kan ik daar nog komen als er al iemand zit ? Genoeg om over na te denken.

 

Thuiswerkplek

Wij denken graag met u mee in advies, ontwerp en uitvoering

Hygiëne – belettering – 1,5 mtr indeling – spatwanden – routing – thuiswerkplek – enz.

Dus bent u klaar voor het nieuwe normaal, maak snel een afspraak voor inspiratie bij jou op kantoor.

2Bworking  projectinrichting     |     let’s  get  working 4 you

Contact

Joris Brands
info@2bworking.nl
+31 6 21896383

Adres

Casopijnhof 15
4817 MM Breda
+31 76 8865117